Cercei femei

Afişare 1 - 12 din 80 (7 pagini)

Cercei Green Blueberry

29.99 Lei

Ex Tax: 29.99 Lei

rating

Cerceii Blueberry desenează din cristale un genial motiv floral. Grațioși și distinși, aceste piese exclusive pline de lumină, culoare și căldură su..

Cercei Aries

25.99 Lei

Ex Tax: 25.99 Lei

rating

 Minimalismul și culorile armonioase fac cerceii Aries să fie surpinzători încă de la prima vedere și ușor de asortat la orice ținută...

Cercei Audrey

27.99 Lei

Ex Tax: 27.99 Lei

rating

Cerceii Audrey sunt construiți dintr-un tânăr joc de culori: roșu, verde, galben, violet și conturați de o elegantă nuanță aurie ceea ce le conferă ..

Cercei Balance

20.99 Lei

Ex Tax: 20.99 Lei

rating

Pune-ți hainele preferate pe tine și lasă  cerceii Balance să te ajute să ieși în evidență pentru ați putea  urma visele!..

Cercei Bee

26.99 Lei

Ex Tax: 26.99 Lei

rating

Cerceii Bee construiți din delicatețe  și simplitate sunt exemplul perfect pentru puterea de a găsi frumusețe în orice formă. ..

Cercei Beige Tassel

34.99 Lei

Ex Tax: 34.99 Lei

rating

Cercei Tassel sunt o piesă perfectă pentru zilele lungi de vară...

Cercei Black Blueberry

29.99 Lei

Ex Tax: 29.99 Lei

rating

Cerceii Blueberry desenează din cristale un genial motiv floral. Grațioși și distinși, aceste piese exclusive pline de lumină, culoare și căldură su..

Cercei Black Cougar

32.99 Lei

Ex Tax: 32.99 Lei

rating

Cercei Black Cougar sunt tot ce ai nevoie pentru un început de poveste mai frumos. Alege-i  într-o  zi elegantă sau pentru o noapte miste..

Cercei Black Evea

24.99 Lei

Ex Tax: 24.99 Lei

rating

”Less is more” la fel și cerceii Evea. Sfidează obișnuitul purtând acești cerceii pentru a-ți completa look-ul de zi cu zi...

Cercei Black Flower

19.99 Lei

Ex Tax: 19.99 Lei

rating

Nu subestima niciodată puterea unei perechi de cercei!..

Cercei Black Gravity

31.99 Lei

Ex Tax: 31.99 Lei

rating

Ai ocazia să te îndrăgostești din nou! Cerceii Gravity sunt ce ai nevoie! Versatili, îi poți purta atât la o ținută casual cât și una elegantă...

Cercei Black Madley

24.99 Lei

Ex Tax: 24.99 Lei

rating

„ Less is more” este trăsătura principală a cerceilor Black Madley. Asimetria cerceilor se completează cu reinventarea clasicului conferindu-i  ..

Afişare 1 - 12 din 80 (7 pagini)


Găsiți cei mai buni cercei pentru orice tip de îmbrăcăminte și orice ocazie

La Kalani, cerceii eleganti sunt făcuti la prețuri accesibile și există o gamă largă de cercei care pot completa orice tinuta. De la cercei cu cristale la cercei cu ciucuri care sunt perfecti pentru costumele ușoare, avem cercei care vor reflecta stilul tău în moduri care te fac să te simți confortabil si încrezătoare.

 Kalani înțelege că bijuteriile reprezintă o modalitate utilă pentru femei de a se evidenția într-un mod original, motiv pentru care toti cerceii noastri sunt proiectati în mod unic pentru un aspect inimitabil care este perfect pentru tine. Cerceii noastri sunt, de asemenea, alesi cu atentie pentru a asigura că, Kalani, este un magazin unic pentru completarea tinutei.

Pentru a vă asigura că aveți accesoriul perfect pentru orice ocazie, vă oferim seturi de cercei deosebiti, care oferă perechi de culori unice și diverse si care vă vor crește rapid colecția de accesorii de modă.

În timp ce îmbrăcămintea elegantă este întotdeauna esențială, un accesoriu sau o pereche de cercei bine alesi pot face o tinuta completând perfect aspectul dvs. în moduri distractive și creative.

Kalani vă oferă accesoriile elegante necesare pentru a vă exprima individualitatea, iar cerceii nostri nu fac excepție.